Pawtools Nosework Kokla-Bul Oyuncakların Faydaları

18-06-2019 09:57
Pawtools Nosework Kokla-Bul Oyuncakların Faydaları

Pawtools olarak oyuncakları tasarlarken, köpeklerin faydalanabileceği oyunlara odaklanıyoruz. Uzmanlık alanımız olan koklama oyuncakları, interaktif oyuncaklar ve köpek koklama matlarının ise köpeklerin yaşamında pek çok faydası olduğu için üretiyoruz.

 

Beslenme/Yeme Alışkanlığı


- Hızlı yiyen köpeklerin yemelerini yavaşlatır. Obezite, mide ve sindirim sorunları olan köpeklere iyi gelir. Yemek sürelerini uzatır ve daha keyifli olmasını sağlar.

- İştahsız köpeklerin yemesini teşvik eder, mama kaplarından sıkılan köpekler için mama saatini eğlenceli hale getirir.


Yaşlı/Engelli/Hareket Kısıtlı köpekler


- Yaşlı köpekler için mental aktivite sağlar. Eğilerek yemekte zorlanıyorsa Kokla-Bul’u yerden hafif yüksek bir yere koyarak yaşlı köpeğinize kolaylık sağlayabilirsiniz.

- Engelli köpekler için ideal olmasının nedeni, diğer interaktif oyuncaklar gibi yuvarlanıp gitmeyecek olmasıdır. Kokla-Bul oyuncaklar diğerlerine göre daha stabil olduğundan engelli köpeklerinizin zihin egzersizi yapmasına imkân verir. 

- Ameliyat/hastalık sonrası bakım nedeniyle hareket etmemesi gereken köpeklerin kısıtlı bir alanda kalmasını sağlarken, enerjisini mental olarak boşaltmasına yardımcı olur.


Köpek Eğitimi ve Köpek Davranış Sorunları Giderme


Davranış sorunlarının önlenmesi ve giderilmesinde işinize çok yarar. Köpeğinizi yeni bir şeylere alıştırırken kullanabilirsiniz. Yalnız kalma sorunları, stres ve aşırı heyecan konularının aşılmasına en büyük destekçiniz bu oyuncaklar olacak.

Köpeğiniz gök gürültüsünden korkuyorsa, fırtına başladığında ona Kokla-Bul oyuncağı vererek stresini azaltmasına ve fırtınaya alışmasına destek olabilirsiniz.


OYUNCAKLARI İNCELE


Hava şartları dışarı çıkmaya uygun olmadığında


Köpeğinizin ihtiyacı olan egzersizi hava şartları nedeniyle sağlayamadığınızda bu oyuncaklar evinizin konforunda yardımınıza koşar.


Oyuncakların Diğer Yararları


Köpekleri arabada yolculuğa alıştırmak ve korkularını yenmek için kullanabilirsiniz.

Köpeğinizi evdeki eşyalardan uzak tutarak faydalı bir şeye konstantre olmasını sağlar :)

Köpeklerin doğalarında bulunan yemek arama güdülerini kullanmalarını ve tatmin etmelerini sağlar.


Tüm bunları göz önüne alındığında, köpeklerin burnunu ve koklama duyularının çalıştırılmasının yani köpeklerin doğal yeteneklerinin uyarlaması olan oyuncaklarla oynamanın ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. 


Siz de köpeğinize ve kendinize bir iyilik yapın, ve hemen bir Pawtools oyuncağı alın. 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.